Passa al contingut principal

Ens visita el Conseller d'Educació

Avui el CEIP Jaume I ha tingut una visita molt especial: ha passat una estona amb nosaltres el Conseller d'Educació, Cultura i Esports, En Vicent Marzá.

La visita ha estat per comunicar-nos la nova construcció de la nostra escola per a l'any vinent, així com per agrair a tot el claustre el treball que s'està realitzant amb els alumnes.

Ha vingut acompanyat de l'alcalde, del Director Territorial d'Educació de Castelló, Diputats Autonòmics i regidors de la localitat.

Gràcies per la visita i per les bones notícies.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NOVA WEB CORPORATIVA CEIP JAUME I

I tu què en saps de les religions del món?

Estimats lectors, els alumnes de 6è estan fent un treball molt interessant sobre les 5 religions més importants del món: el judaisme, hinduisme, cristianisme, budisme i islamisme.  Aquest treball de recerca està tret d’una pàgina web on podreu trobar un tipus de presentació power point i s’expliquen les característiques més importants de cadascuna de les religions més importants: fundador, creences, dies festius, símbol de la religió, etc. Una pàgina web molt interessant que us pot servir per conèixer més coses sobre aquestes religions.   Fem ús de les noves tecnologies i també desenvolupem nombroses capacitats digitals. Us deixem una sèrie de fotografies dels alumnes treballant. Adjuntem la pàgina web per si algú vol fer una ullada ja que és important que tot el món coneguem aspectes de les religions del món i  sobretot per a créixer interiorment i ampliar els nostres coneixements. https://www.slideshare.net/YURWILL/grandes-religiones-8626088

Guanyadora del concurs de Santa Caterina

El passat 6 de desembre, la nostra alumna Ghofran Benhalima va anar a recollir el premi per haver guanyat la lloa de Santa Caterina de la seva categoria a nivell de poble. Estem orgullosos de tu Ghofran! Enhorabona!