Passa al contingut principal

La construcció del CEIP Jaume I ,una prioritat

La Generalitat Valenciana contempla la construcció del CEIP Jaume I de Vinaròs com una prioritat



El director territorial d’Educació, Robert Roig, ha visitat avui Vinaròs on s’ha reunit amb l’alcalde Enric Pla, per tal de comprovar quin és l’estat de les infraestructures educatives del municipi i tractar els projectes pendents en aquesta matèria. Roig ha visitat -acompanyat per l’alcalde i l’edil d’Educació Begoña López- el CEIP Jaume I, l’IES José Vilaplana i el CEE Baix Maestrat.
Roig ha qualificat de “prioritat absoluta ‘per a la Generalitat Valenciana la construcció del CEIP Jaume I que, des de la seva creació fa nou anys, està instal·lat en aules prefabricades. Roig ha explicat que “el principal problema d’aquest centre ha estat el canvi d’ubicació que ha fet que s’allarguen els tràmits i, si no haguèssen canviat els terrenys, les obres ja haurien donat inici. Ara, els tràmits per a la nova ubicació ja s’han aprovat i, en breu, començarà la redacció del projecte. Estem segurs que, durant aquesta legislatura, donaran inici les obres”.
Respecte a l’IES José Vilaplana, el director territorial ha assenyalat que “valorarem si s’ha de fer una remodelació o optar per la construcció d’un nou centre i, en aquest cas, veure si hi ha disponibilitat de terrenys per part de l’Ajuntament”. El director territorial ha qualificat de “projecte a més llarg termini” la construcció de l’Escola Oficial d’Idiomes.
L’Alcalde ha explicat que, a més de reiterar la petició de l’Ajuntament que la construcció del CEIP Jaume I s’accelere el més possible, “aquesta visita ha tingut un caràcter clarament tècnic, per tal de comprovar l’estat dels centres educatius del municipi, pel que fa a manteniment, instal·lacions elèctriques, calderes, etc., perquè la Generalitat Valenciana puga col·laborar amb l’Ajuntament i que els centres estiguen en les millors condicions “.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NOVA WEB CORPORATIVA CEIP JAUME I

I tu què en saps de les religions del món?

Estimats lectors, els alumnes de 6è estan fent un treball molt interessant sobre les 5 religions més importants del món: el judaisme, hinduisme, cristianisme, budisme i islamisme.  Aquest treball de recerca està tret d’una pàgina web on podreu trobar un tipus de presentació power point i s’expliquen les característiques més importants de cadascuna de les religions més importants: fundador, creences, dies festius, símbol de la religió, etc. Una pàgina web molt interessant que us pot servir per conèixer més coses sobre aquestes religions.   Fem ús de les noves tecnologies i també desenvolupem nombroses capacitats digitals. Us deixem una sèrie de fotografies dels alumnes treballant. Adjuntem la pàgina web per si algú vol fer una ullada ja que és important que tot el món coneguem aspectes de les religions del món i  sobretot per a créixer interiorment i ampliar els nostres coneixements. https://www.slideshare.net/YURWILL/grandes-religiones-8626088

Guanyadora del concurs de Santa Caterina

El passat 6 de desembre, la nostra alumna Ghofran Benhalima va anar a recollir el premi per haver guanyat la lloa de Santa Caterina de la seva categoria a nivell de poble. Estem orgullosos de tu Ghofran! Enhorabona!