Passa al contingut principal

REFLEXIONS



CARTA DEL DIRECTOR DEL COL.LEGI  JAUME I

El col·legi ha  tancat les seues portes el dia 22 de desembre, tot és festa, anem de vacances fins  l’any que bé , les notes han estat bones, molt bones i els treballs que porten a casa el més menuts estan fets de cor, amb tota la sapiència dels xiquets i xiquetes i  el gran treball  de les  mestres.
Atenció a les notes de primària ,no totes bones. Pares i mares, penseu que han fet tot el possible: tenen canvis de mestres, d’etapa educativa tenen  sis i set anys.
Ànim a tots els  de primer cicle per les notes ,als de segon cicle gracies  per la seua continuïtat i esforç, malgrat que caldria fer un poc més, podeu i així ho fareu!  i als de  cinquè i sisé  gracies pel vostre interès, molt abans del que desitgem  ja sou els grans del cole ,els que se’n van i per tant teniu tot el nostre recolzament, però també una gran feina per fer, estudiar i preparar-se per l’etapa que deu arribar..
A les mestres i als mestres, que dir, sí tots els dies esteu  damunt dels alumnes. Amb més o menys experiència heu donat  aquest primer trimestre molt més del que pensaven que el nostre centre podria fer. Diuen son : massa joves. Amb molts alumnes de fora,s, tenen barracons sense  instal·lacions,  i  pensen: així tot anirà  malament!
 NO! Tenim professors i professores molt preparats,  les aules treballades amb molta cura, amb mitjans i ganes de fer les coses molt be i no tenim barracons, això és l ‘aspecte extern. Com les persones el BO , es té a dintre.
Els alumnes d’Educació Infantil disposen de classes d’anglès i d’educació física i música, tenen reforç de logopèdia, i d’avançament en lectura i escriptura.
Les aules d’educació primària tenen totes les àrees del currículum i no els falta el reforç de PT, Logopèdia i Orientador Escolar, el menjador, les activitats de l’ampa i tot el recolzament de l’administració en donar transport als alumnes que venen de zones educatives no properes al centre.
Tots els que hi estem en el col·legí estem pel nostre desig i si les famílies volen marxar de l’escola  per que ho necessiten que ho faiguen , però que mai nosaltres ,com a cos de professors i professores ho voldrem, han estat, son i seran els nostres alumnes.
També vull recordar a tots els que vam inaugurar el  centre a l’any 2007 ,vam  ficar el que calia per tirar endavant un centre de 7 aules de l’extensió  nº 5 del CEIP Manuel Foquet .
Tindre avui  400 alumnes de 35 nacionalitats , amb 29 professionals educatius, l’AMPA amb ganes fe treballar, un menjador amb 190 comensals i 12 persones al seu càrrec
Aquest repte encetat el maig de 2007  ompli de plaer i al mateix temps dona molta responsabilitat a l’equip directiu que enceta un nou periode en la tasca encomanada per l’administració de fer front al repte, no sols eductiu, si no també  familiar i d’àmbit municipal que representà portar un centre en un lloc provisional i amb un alumnat nou.
Tenim tot el que necessitem?. NO,.
Volem de l’administració la CONSTRUCCIÓ en els terrenys que l’Ajuntament ha considerat els més adients per a la ubicació del nou centre JAUME I .

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NOVA WEB CORPORATIVA CEIP JAUME I

I tu què en saps de les religions del món?

Estimats lectors, els alumnes de 6è estan fent un treball molt interessant sobre les 5 religions més importants del món: el judaisme, hinduisme, cristianisme, budisme i islamisme.  Aquest treball de recerca està tret d’una pàgina web on podreu trobar un tipus de presentació power point i s’expliquen les característiques més importants de cadascuna de les religions més importants: fundador, creences, dies festius, símbol de la religió, etc. Una pàgina web molt interessant que us pot servir per conèixer més coses sobre aquestes religions.   Fem ús de les noves tecnologies i també desenvolupem nombroses capacitats digitals. Us deixem una sèrie de fotografies dels alumnes treballant. Adjuntem la pàgina web per si algú vol fer una ullada ja que és important que tot el món coneguem aspectes de les religions del món i  sobretot per a créixer interiorment i ampliar els nostres coneixements. https://www.slideshare.net/YURWILL/grandes-religiones-8626088

CURS 2015/2O16

PROFESSORAT DEL CENTRE 2015-2016 Educació Infantil Tutor I 3 A   Cuello Gas Almudena Tutora I 3 B  Bixquert Molla, Luis Javier Tutora I 4   Ruiz Arjona, Mª Carmen Tutora I 5A  Albuixech Boix, Ana Tutora I 5B  Vallés Roca, María Victoria Reforç/C Infantil  Barreda Gascón, Rosa Ana Educació Primària Tutora 1PRIA Montoliu Ferrera María del Lidon  Tutora 1PRIB Beltran Gaseni María José Tutora 2PRIA  Corbera i Aparici, Silvia Tutora 2PRIB  Serrano Comes, Raquel Tutor 3PRIA  Benavent Ferrando, Mª Isabel Tutor 3PRIB  Bayarri Rallo, María Teresa Tutor 4PRIA  Tena Fuertes  Alexis Turoe 4PRIB  Barchín Martínez  Ester María Tutor  5PRIA Benlloch Álvaro  Gemma  Tutora 5PRIB Roda Vila, Juan Camilo Tutora 6PRIA  Sanz Giménez, Julian Tutora 6PRIB  Mulet Torres, Olga Especialistes Orientador S.P.E. Ramos García Carmina Logopedia Martínez Font Sara Treballadora Social . Caballero Oviedo, María Esp. E.Física // Coor Verge Albiol, Hugo