Passa al contingut principal

TREBALL PER PROJECTES


                                           TREBALL PER PROJECTES
A l'escola ja fa uns anys que treballem per projectes a E. Infantil, el curs passat vam introduir aquesta metodologia a E. Primària.
Durant l'actual curs treballarem, mínim un projecte per trimestre.Enguany, l'equip de mestres del CEIP Jaume I ha realitzat un curs de formació per tal de millorar i adquirir nous conceptes en relació amb el treball per projectes i el treball cooperatiu.
El Treball per projectes afavoreix l'autoaprenentatge, l'experimentació, l'esperit científic i la creativitat dels alumnes, a la vegada que millora la seva motivació.
El treball per projectes ens permet orientar els aprenentatges dels nens i les nenes cap els seus propis interessos. S'escull un tema d'entre la pluja d'idees dels infants. Una vegada decidit entre tots quin tema es treballarà, es segueixen els següents passos
  • Què sabem del tema?
  • Què volem saber?
  • Confecció de l'índex o del guió de treball.
  • Acords referents a l'organització del grup-classe, fonts d'informació, Com podem buscar informació temporalització, etc. (aspectes referents a planificació)
  • Recerca i aportació d'informació
  • Confecció del dossier
  • Avaluació del procés seguit.
  • Conscienciació del que s'ha fet i s'ha après.
  • Aplicació del que s'ha après a altres situacions o establiment de noves relacions.
  • Explicitació de perspectives o temes que s'han obert i que queden per tractar.

 IMPLICACIÓ DE LES FAMÍLIES:
La participació dels pares durant el temps de recollida d'informació és molt important ja que la vostra ajuda facilitarà la implicació dels vostres fills/es en el projecte.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NOVA WEB CORPORATIVA CEIP JAUME I

I tu què en saps de les religions del món?

Estimats lectors, els alumnes de 6è estan fent un treball molt interessant sobre les 5 religions més importants del món: el judaisme, hinduisme, cristianisme, budisme i islamisme.  Aquest treball de recerca està tret d’una pàgina web on podreu trobar un tipus de presentació power point i s’expliquen les característiques més importants de cadascuna de les religions més importants: fundador, creences, dies festius, símbol de la religió, etc. Una pàgina web molt interessant que us pot servir per conèixer més coses sobre aquestes religions.   Fem ús de les noves tecnologies i també desenvolupem nombroses capacitats digitals. Us deixem una sèrie de fotografies dels alumnes treballant. Adjuntem la pàgina web per si algú vol fer una ullada ja que és important que tot el món coneguem aspectes de les religions del món i  sobretot per a créixer interiorment i ampliar els nostres coneixements. https://www.slideshare.net/YURWILL/grandes-religiones-8626088

CURS 2015/2O16

PROFESSORAT DEL CENTRE 2015-2016 Educació Infantil Tutor I 3 A   Cuello Gas Almudena Tutora I 3 B  Bixquert Molla, Luis Javier Tutora I 4   Ruiz Arjona, Mª Carmen Tutora I 5A  Albuixech Boix, Ana Tutora I 5B  Vallés Roca, María Victoria Reforç/C Infantil  Barreda Gascón, Rosa Ana Educació Primària Tutora 1PRIA Montoliu Ferrera María del Lidon  Tutora 1PRIB Beltran Gaseni María José Tutora 2PRIA  Corbera i Aparici, Silvia Tutora 2PRIB  Serrano Comes, Raquel Tutor 3PRIA  Benavent Ferrando, Mª Isabel Tutor 3PRIB  Bayarri Rallo, María Teresa Tutor 4PRIA  Tena Fuertes  Alexis Turoe 4PRIB  Barchín Martínez  Ester María Tutor  5PRIA Benlloch Álvaro  Gemma  Tutora 5PRIB Roda Vila, Juan Camilo Tutora 6PRIA  Sanz Giménez, Julian Tutora 6PRIB  Mulet Torres, Olga Especialistes Orientador S.P.E. Ramos García Carmina Logopedia Martínez Font Sara Treballadora Social . Caballero Oviedo, María Esp. E.Física // Coor Verge Albiol, Hugo